Timmer Psychiatrie

Al een aantal jaar werk ik samen met en onder regie van dr. S. Tmmer binnen Timmer Psychiatrie. In een multidisciplinair team is een mooie samenwerking ontstaan. Vanwege nieuwe regelgeving binnen de GGZ is Timmer Psychiatrie per 1-10-2022 een vrijgevestigde praktijk meer, maar een zorginstelling.

Ook in 2023 werk ik bij Timmer Psychiatrie. De behandeling die u bij mij krijgt, vindt plaats in mijn eigen praktijkruimte aan de Piet Heinstraat 11 in Zutphen. Soms zal de behandeling samen zijn met een andere therapeut, soms onder regie van dr. Timmer, soms onder mijn eigen regie. 

 

Voor behandeling bij Timmer Psychiatrie dient u zich aan te melden bij Timmerpsychiatrie. Klik op deze link voor aanmelding. 

 

De ontwikkeling van vrijgevestigde praktijk naar een instelling, is opgelegd door de overheid en brengt extra regelgeving, meer administratie en hogere zorgtarieven met zich mee. Dit zijn vaststaande landelijke tarieven, waarover wij geen keuzes kunnen maken. 

Voor de mensen met een restitutiepolis zullen de verhogingen van de zorgtarieven geen probleem zijn, de verzekeraars zijn verplicht volledig te vergoeden. Heeft u een naturapolis zal de zorgverzekeraar slechts een deel vergoeden, meestal tussen de 60 en 70% van het bedrag. De rest dient u zelf bij te betalen. 

 

Elk jaar in december kunt u veranderen van zorgpolis. Het is ten zeerste aan te bevelen om - als u van plan bent zich bij Timmerpsychiatrie aan te melden- in het nieuwe jaar een passende restitutiepolis af te sluiten, omdat u zonder restitutiepolis het niet vergoede deel volledig zal moeten bij betalen.

 

Voor meer informatie, kijk vooral op de site van Timmer Psychiatrie. U vindt hier een overzicht van restitutiepolissen in 2023.*)

 

*) aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.